Home » ”Hai să dăm valoare deșeurilor!” – noul mesaj al campaniei de informare și conștientizare în privința gestionării deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud.

”Hai să dăm valoare deșeurilor!” – noul mesaj al campaniei de informare și conștientizare în privința gestionării deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud.

Publicat de Radu SÎRBU
225 Vizualizari

”În această perioadă a campaniei căutăm să venim către cetățeni cu un mesaj mobilizator, care să sublinieze un adevăr general valabil despre deșeurile reciclabile – trebuie să privim deșeurile reciclabile ca pe niște resurse economice importante, care generează venituri semnificative pentru comunitățile locale.

Imaginile pe care le-am folosit pentru ilustrarea acestui mesaj sunt imagini pozitive, în care se vede că oricine reciclează este un super-erou al comunității sale!

Campaniile de informare și conștientizare a cetățenilor din județul nostru cu privire la modul în care trebuie gestionate deșeurile sunt importante pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus:
👉 creșterea cantităților de deșeuri deviate de la depozitarea pe groapă;
👉 creșterea cantităților de deșeuri reciclabile valorificate;
👉 reducerea fenomenului de abandon de deșeuri în natură;
👉 creșterea notorietății subiectului „gestionarea deșeurilor” în rândul cetățenilor;”, a transmis ADI Deșeuri BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"