Home » Tragedie într-o familie din comuna Livezile: Tatăl a fost ucis de concubinul fetei! (FOTO)

Tragedie într-o familie din comuna Livezile: Tatăl a fost ucis de concubinul fetei! (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
2555 Vizualizari

În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor.

În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani originar din comuna Leșu, concubinul fiicei persoanei decedate, o tânără în vârstă de 17 ani. Acesta se află în custodia polițiștilor.

În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Pe surse am aflat că omorul s-a produs în blocul ANL din Livezile, acolo unde locuia cel ucis, iar crima s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool. De la niște vorbe în contradictoriu s-a ajuns la moarte de om! Victima ar fi murit după ce a încasat niște pumni. Șocant este că în urmă cu 4 zile cel bănuit de crimă și-a îngropat un frate la Livezile iar cel care s-a ocupat de închirierea capelei și alte de trebuință a fost chiar ”socrul” său pe care în această după-amiază l-a ucis. Și ca grozăvia să fie și mai mare, localnicii spun că mortul de astăzi a fost la rândul său un criminal după ce în urmă cu ani și-a ucis cumnatul cu un cuțit! Dumnezeule, în ce lume trăim?!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"