Home » Important! Fabrica de cherestea Star Gate din Ilva Mică comercializează lemn de foc și peleți în baza cardurilor de energie! Vezi amănuntele

Important! Fabrica de cherestea Star Gate din Ilva Mică comercializează lemn de foc și peleți în baza cardurilor de energie! Vezi amănuntele

Publicat de Radu SÎRBU
2704 Vizualizari

Valabile până la sfârșiturile acestui an, mai precis până în data de 27 decembrie 2023, cardurile de energie pot fi folosite de către beneficiari pentru achiziționarea de combustibil solid pentru încălzit. Deoarece am fost asaltați în ultimele zile cu întrebarea dacă fabrica de cherestea de la Ilva Mică distribuie lemn de foc în baza acestor carduri de energie, ne-am interesat astăzi direct la sursă și vă putem răspunde afirmativ: DA, fabrica ”Star Gate” din Ilva Mică comercializează atât lemne de foc (capete de lemn uscat pentru foc) la sac foarte mare, precum și saci de peleți.

Ovidiu Cătuna, reprezentantul fabricii din Ilva Mică care se ocupă de acest aspect, ne-a informat că pentru achiziție sunt necesare: actul de identitate al beneficiarului și cardul de energie, acte care se depun la biroul situat în Ilva Mică, pe strada Someșului, la nr. 49, cu număr de telefon pentru informații suplimentare – 0263 373 723. ”Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice, care de obicei se deplasează mai greu, poate să fie și un membru al familiei beneficiarului cel care depunele actele necesare”, ne-a spus Ovidiu Cătuna.

Potrivit acestuia, lemnul de foc se comercializează la sac foarte mare (în cantitate de 1 metru cub) la prețul de 700 de lei/sac, în timp sacul de peleți se vinde la 25,20 (inclusiv TVA) lei bucata.

Notabil este și faptul că după depunerea actelor aferente, fabrica ”Star Gate” se ocupă de toată diligențele în relația cu Poșta Română pentru decontarea serviciilor, beneficiarul fiind chemat în maximum 5 zile lucrătoare pentru a veni la Ilva Mică și a-și ridica produsele de încălzit locuința.

Este un lucru extraordinar în comparație cu magazinul Dedeman, care are o listă foarte lungă de așteptare pentru beneficiari și care ei înșiși trebuie să se deplaseze la Poștă pentru a rezolva problema. În plus, mc de lemn de foc de la Dedeman este mai scump decât cel achiziționat de la Star Gate Ilva Mică.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"