Home » În 25 și 26 septembrie, concurs de Off Road în comuna Căianu Mic, capul de afiș fiind ținut de Mihai Ban și Cheloo

În 25 și 26 septembrie, concurs de Off Road în comuna Căianu Mic, capul de afiș fiind ținut de Mihai Ban și Cheloo

Publicat de Radu SÎRBU
452 Vizualizari

La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis în zilele de 25 și 26 septembrie, pasionații concursurilor de Off Road vor avea ocazia să-și tureze motoarelor la o competiție organizată în comuna Căianu Mic, la inițiativa primarului Paul Știr. Evenimentul sportiv îi are ca organizatori principali pe Transylvania Rally Ria Team și Best Ride, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Căianu Mic.

Primarul Paul Știr a făcut toate demersurile necesare pentru ca această competiție să se desfășoare respectând rigorile ce se impun în cadrul unui astfel de concurs în care ”cireașa de pe tort” este echipajul format din Mihai Ban și Cheloo.

Conform programului, sâmbătă, 25 septembrie, în întrecere se vor afla echipajele de motociclete, ATV și QUAD, în timp ce o zi mai târziu vor fi turate motoarele ”monștrilor” de la clasa Auto.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO