Home » În barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de fotbal, campioana Bistriței-Năsăudului va juca contra campioanei din Satu Mare

În barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de fotbal, campioana Bistriței-Năsăudului va juca contra campioanei din Satu Mare

Publicat de Radu SÎRBU
857 Vizualizari

În urma tragerii la sorți, FRF a stabilit meciurile pentru barajul de promovare în Liga a 3. În urma acestei trageri, viitoarea campioană a județului Bistrița-Năsăud va juca cu câștigătoarea județului Satu Mare. Primul meci din acest baraj este programat pe 16 iunie 2024, de la ora 18:00 în Bistrița-Năsăud, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, pe 23 iunie, de la ora 17:00, în județul Satu Mare.

Tot în Regiunea Nord Vest vor mai avea loc duelurile dintre campioanele județelor Bihor – Maramureș, respectiv Sălaj-Cluj.

Asociaţiile judeţene de fotbal și AMFB sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă (CIS).

În Bistrița-Năsăud se luptă pentru titlul de campioană Minerul Rodna (lider), Silvicultorul Maieru, Viitorul Livezile (din Seria Nord), Atletico Monor (lider) și Dinamo Uriu (din Seria Sud), primele două clasate din cele două serii urmând să joace finala în dublă manșă.

În județul Satu Mare, titlul de campioană la fotbal se va decide în cadrul unui Play-Off în care practic se vor bate Energia Negrești (lider), Talna Orașul Nou și Olimpia Satu Mare (din Seria A), Victoria Carei (lider), Unirea Tășnad și Viitorul Vetiș (din Seria B).

Ultima oară când s-au întâlnit în barajul pentru Liga 3 campioanele din Bistrița-Năsăud și Satu Mare a fost în 2019. Atunci, Olimpia Satu Mare a dispus de Minerul Rodna cu 5-0 la Satu Mare, în meciul retur, la Rodna, înregistrându-se o remiză: 1-1.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"