Home » În faza regională a Cupei României, Silvicultorul Maieru va juca cu sătmărenii de la Talna Orașu Nou și sălăjenii de la Someșul Someș Odorhei

În faza regională a Cupei României, Silvicultorul Maieru va juca cu sătmărenii de la Talna Orașu Nou și sălăjenii de la Someșul Someș Odorhei

Publicat de Radu SÎRBU
506 Vizualizari

Astăzi, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a grupelor și meciurilor din faza regională a Cupei României, ediția 2024-2025, județul Bistrița-Năsăud fiind reprezentat de campioana și deținătoarea Cupei: Silvicultorul Maieru.

Conform tragerii la sorți, Silvicultorul a fost repartizată în Grupa 2 din Regiunea 2 (Nord-Vest), alături de FC Talna Orașu Nou (câștigătoarea Cupei în județul Satu Mare) și Someșul Someș Odorhei (județul Sălaj).

Meciurile se vor juca după următorul program: Silvicultorul Maieru – Someș Odorhei (7 iulie, ora 18:00), FC Talna Orașu Nou – Silvicultorul Maieru (13 iulie, ora 18:00) și Someș Odorhei – Talna Orașu Nou (17 iulie, ora 18:00).

Această finală regională este programată pe 20 iulie, de la ora 17:30, terenul câștigătoarei grupei din care face parte și Silvicultorul Maieru.

Așa cum am spus, câștigătoarea acestei grupe va juca finala regiunii, chiar pe propriul teren, contra câștigătoarei Grupei 1, grupă în care vor juca Bihorul Beiuș (Bihor), Sticla Arieșul Turda (Cluj) și Progresul Șomcuta Mare (Maramureș).

Echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază, Turul 1.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrila N. Moldovan 8 iulie 2024 - 11:42

Să avem pardon, meciurile se dispută în zilele de 10, 13, 17 iulie 2024, conform FRF. Poate vă gândiți să transmiteți miercuri meciul de la S-Băi, ora 18, pe Facebook… Poate de data asta, Maieru n-o să mai fie, „Ciuca bătăilor”, „Bătuta cu strigături, în Bărbuncul de la Sălcuța”, alias 1-10, cu oșenii din Negrești…, fără cuțite!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"