Home » În perioada 26 – 30 octombrie, săptămâna curățeniei de toamnă și campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la Năsăud

În perioada 26 – 30 octombrie, săptămâna curățeniei de toamnă și campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
452 Vizualizari

Primăria orașului Năsăud a planificat ”Săptămâna curățeniei de toamnă” în perioada 26-30 octombrie. Potrivit edililor, în perioada amintită perioadă vor fi colectate doar deșeurile vegetale provenite din grădini și spații verzi pe care locuitorii orașului le vor depozita în fața locuințelor.

Pe de altă parte, în zilele de 28 și 30 octombrie 2020 pe raza orașului Năsăud va avea loc campania de colectare a deșeurilor voluminoase (mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată) astfel:

  • în data de 28 octombrie 2020 se vor ridica pe porțiunea Valea Caselor – limita Rebrișoara (partea de sus a orașului) și cartierele Lușca și Liviu Rebreanu.
  • în data de 30 octombrie 2020 se vor ridica pe porțiunea Str. Comoara – limita Salva (partea de jos a orașului)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"