Home » Încă două decese ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus au fost raportate în BN. Vezi de unde erau persoanele.

Încă două decese ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus au fost raportate în BN. Vezi de unde erau persoanele.

Publicat de Radu SÎRBU
1758 Vizualizari

În această seară, Ministerul Sănătăţii a raportat alte două decese ale unor pacienţi din judeţul Bistrița-Năsăud. Este vorba despre o femeie de 83 de ani, decesul acesteia fiind înregistrat la data de 18 mai. Aceasta a fost confirmată cu COVID-19 încă din data de 7 mai. De loc din Măgura Ilvei, femeia suferea și de hipertensiune arterială și fibrilație atrială. Decesul acesta este înregistrat la nivel național la numărul 1.112.

Și în cel de-al doilea caz este vorba tot despre o femeie, de această dată de 72 de ani, din Năsăud. Aceasta a fost confirmată cu COVID-19 la data de 4 mai, iar decesul a fost înregistrat pe 18 mai. Femeia suferea și de hipertensiune arterială, accident vascular cerebral și insuficiență ventriculară stângă. La nivel național, acest deces figurează la numărul 1.113.

Astfel, cu aceste două decese, județul Bistrița-Năsăud ajunge la un bilanț de 24 de morți, toți având şi alte afecţiuni.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"