Home » Primăria Tiha Bârgăului distribuie măști gratuite după ce purtarea acestora a devenit obligativitate

Primăria Tiha Bârgăului distribuie măști gratuite după ce purtarea acestora a devenit obligativitate

Publicat de Radu SÎRBU
691 Vizualizari

Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul Vasile Șut, odată cu intrarea în vigoare a stării de alertă. Potrivit edilului, la Tiha Bârgăului sunt confirmate cu Covid, până acum, 7 persoane, dintre care una s-a vindecat.

”Portul măștii devine obligatoriu de astăzi, odată cu intrarea în starea de alertă. Masca trebuie purtată în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun, motiv pentru care am vrut să vin în sprijinul dumneavoastră și, cu ajutorul colegilor mei din Consiliul Local al comunei Tiha Bârgăului și al aparatului administrativ din primărie am pregătit pentru dumneavoastră măști de protecție pe care trebuie să le utilizați în spațiile închise (magazine, primărie, cabinete medicale, farmacie, alte instituții publice) și în mijlocele de transport în comun (autobuz, tren, microbuz) atât pentru protecția dumneavoastră cât și pentru protecția persoanelor cu care intrați în contact.

Am trecut cu bine peste această perioadă extrem de dificilă pentru întreaga lume însă pericolul nu a trecut în totalitate motiv pentru care, vă rog să fiți în continuare la fel de responsabili ca și până acum și să încercăm să ne protejăm sănătatea noastră și a celor dragi.

Până acum în comuna noastră au fost înregistrate șapte cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, una dintre persoane fiind deja vindecată și externată din spital.

Din fericire, starea de sănătate a celor infectați cu noul coronavirus este bună însă situația acesta trebuie să fie un motiv în plus de a ne proteja și de a încerca să respectăm regulile de distanțare socială.

Începând de astăzi colegii mei din aparatul administrativ și consilierii locali împreună cu un grup de voluntari vor ajunge la fiecare dintre dumneavoastră pentru a vă aduce măștile de protecție pe care va trebui să le folosiți în spațiile închise sau în mijloacele de transport în comun.

Alături de măștile chirurgicale pe care Primăria comunei Tiha Bârgăului le-a achiziționat și care vă sunt distribuite gratuit veți primi fiecare dintre dumneavoastră și un pliant din care veți afla câteva informații despre modul în care trebuie purtată corect masca de protecție.

Vă mulțumesc tuturor pentru dovezile de responsabilitate pe care le-ați oferit până acum și vă rog în continuare să aveți grijă de dvs. și să respectați măsurile de distanțare socială pentru a putea trece mai repede, și cu bine, prin această pandemie”, a transmis Vasile Șut.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"