Home » Ioan Turc, oficial candidatul PNL la Primăria Bistrița

Ioan Turc, oficial candidatul PNL la Primăria Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
759 Vizualizari

Astăzi, Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal a validat o serie de candidați ai partidului la funcțiile de primar al municipiului reședință de județ și de președinte al Consiliului Județean. Printre aceștia se numără și președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, ce a fost validat drept candidat la funcția de primar al municipiului Bistrița.

”Biroul Permanent Național al PNL a validat candidatura mea pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Era ultima etapă prevăzută de statutul partidului. Le mulțumesc pentru încredere tuturor colegilor mei din municipiu, județ și din conducerea națională a PNL. Le mulțumesc, în mod deosebit, bistrițenilor care mi-au dat girul în toate sondajele de opinie și îi asigur că, împreună, prin muncă și implicare maximă, vom transforma Bistrița în cel mai frumos și mai agreabil oraș din Ardeal”, a transmis pe pagina sa de socializare Ioan Turc.

În cazul candidaturii la șefia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, BPN al PNL a amânat luarea unei decizii, numele candidatului nefiind încă stabilit, cel mai vehiculat fiind cel al lui Ovidiu Florean.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"