Home » Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, s-a întâlnit cu reprezentanții companiei americane Lockheed Martin și cei ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca în căutarea soluțiilor inovative de asistență umanitară și ajutor în caz de dezastre

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, s-a întâlnit cu reprezentanții companiei americane Lockheed Martin și cei ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca în căutarea soluțiilor inovative de asistență umanitară și ajutor în caz de dezastre

Publicat de Radu SÎRBU
273 Vizualizari

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, i-a primit astăzi pe reprezentanții companiei americane Lockheed Martin și pe cei ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca pentru a parafa continuarea colaborării prin care dezvoltă soluții inovative de asistență umanitară și ajutor în caz de dezastre.

Ministrul Digitalizării a precizat că tehnologiile emergente generează soluții de sprijin pentru oamenii aflați în situații de urgență.

„Investițiile americane în România sunt un pilon al dezvoltării economiei naționale. Extinderea acestui parteneriat este un câștig important pentru țara noastră și pentru cercetătorii noștri din domeniul AI: vor avea acces la rețeaua globală de cercetare și dezvoltare a Lockheed Martin, inclusiv la Centrul de Inteligență Artificială al companiei, oportunitate prin care pot folosi eficient informații în timp real pentru a găsi soluții rapide în situațiile de criză”, a scris Bogdan Ivan pe pagina sa de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"