Home » Îți lasă gura apă ! ”La Borșanu”, carmangeria tradițională din Romuli în care toate produsele sunt din carne 100 %

Îți lasă gura apă ! ”La Borșanu”, carmangeria tradițională din Romuli în care toate produsele sunt din carne 100 %

Publicat de Radu SÎRBU
4677 Vizualizari

În ziua de astăzi, trend-ul este către mâncare cât mai sănătoasă și cu cât mai puțini conservanți sau deloc, dacă este posibil. Asta în ciuda faptului că în marile magazine se găsesc produse din carne procesate, pline de apă și sare. Dar, cine știe unde să caute calitate, găsește. Cine își dorește și nu a găsit încă, îi spunem noi – la carmangeria tradițională ”La Borșanu” din Romuli, o afacere de familie a soților Tinu și Mădălina Dancs.

Aici se găsesc unele produse din porc, vită și vânat 100% naturale, fără de aditivi. Cât despre gust, explicațiile nu își mai au sensul. În procesul de fabricare a produselor se folosesc condimente și extracte de condimente naturale! Notabil este faptul că parizerul este fabricat dupa o rețeta veche din anii 80, din carne de porc-vită doar calitatea I. De asemenea, crenvurștii sunt fără aditivi, fabricați special pentru copii. O minunăție !

Foarte important de precizat este că toate aceste produse sunt realizate în condiții de maximă igienă!

Produsele arată bine, miros extraordinar și au un gust divin. În plus, sunt naturale, fără niciun dubiu. Așa că, pentru a vă convinge, puteți comanda la telefoanele: 0762 243 420 sau 0787 888 502.

Delicioasele produse ”La Borșanu” sunt disponibile în magazine din Romuli, Telciu și Salva, dar și pe platforma online ”Produs în BN”.

Iată oferta:

 1. Salam de vară
 2. Pastă de mici congelată
 3. Mici vită-porc
 4. Cabanos
 5. Salam vânătoresc (un salam puțin picant)
 6. Salam de vară Delicia (fără aditivi)
 7. Parizer Delicia (fără aditivi)
 8. Crenvurști Delicia (fără aditivi)
 9. Salam cu șuncă (doar din pulpă de porc afumată)
 10. Carne presată de vită la borcan cu ceapă (350 g net)
 11. Carne tocată de mânzat (carne ideală pentru sarmale, carnea este tocată și nu conține aditivi și nici sare, conține doar 15% slănină afumată de porc)
 12. Ceafă haiducească (ceafă de porc afumată și condimentată pentru grătar) congelată sau refrigerată

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"