Home » La 62 de ani, un bărbat din Ilva Mare și-a bătut concubina de a băgat-o în spital!

La 62 de ani, un bărbat din Ilva Mare și-a bătut concubina de a băgat-o în spital!

Publicat de Radu SÎRBU
1709 Vizualizari

Necazul s-a ieșit la iveală vineri, 2 februarie, atunci când polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 56 de ani din Ilva Mare a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că o zi mai devreme în timp ce se afla la domiciliu, femeia ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 62 de ani, din Ilva Mare.

În urma evaluării riscului împreună cu femeia, polițiștii au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Cu privire la cele constatate, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"