Home » Circulau cu peste 100 de kilometri la oră și pe deasupra nu aveau drept să conducă autovehicule!

Circulau cu peste 100 de kilometri la oră și pe deasupra nu aveau drept să conducă autovehicule!

Publicat de Radu SÎRBU
1079 Vizualizari

Sâmbătă, 3 februarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au surprins cu aparatul radar, în Unirea, un autoturism care se deplasa cu viteza de 119 km/h pe un sector de drum cu viteza limitată la 50 km/h.

Acesta nu a oprit imediat la semnalele efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea pentru încă aproximativ un kilometru, unde șoferul, un tânăr de 18 ani, din Josenii Bârgăului a oprit brusc autoturismul și a trecut pe bancheta din spate.

De asemenea, lângă autoturism a mai fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Josenii Bârgăului, proprietarul autoturismului.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat spre conducere de către proprietar.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

O zi mai târziu, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care a fost surprins că se deplasa cu viteza de 114 km/h, pe Drumul Național 17, prin localitatea Podirei.

La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Pașcani, județul Iași. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii, aceștia au stabilit faptul că șoferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar Penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"