Home » La mulți ani, Mihai Tentiș !

La mulți ani, Mihai Tentiș !

Publicat de Radu SÎRBU
758 Vizualizari

Lumea fotbalistică a județului îl știe foarte bine pe Mihai Tentiș, fost portar de mare valoare și în prezent observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal. Nea Mihai, cum îi spun cu respect prietenii, s-a născut în Satu Nou, comună Cetate, iar ieri, pe 24 aprilie, a ajuns la 71 de primăveri.

Mihai Tentiș a jucat că portar în perioada armatei pentru Electromotor Timișoara, în divizia C, după care s-a transferat la divizionara C Chimia Râmnicu-Vâlcea, cu care a promovat mai apoi în Divizia B, apoi s-a stabilit la Năsăud, unde a apărat ani buni poartă Progresului, care evolua la acea vreme în Divizia C. După aproape 20 de ani dedicați fotbalului, cu bucurii și supărări, Mihai Tentiș a pus ghetele în cui, dar nu a părăsit lumea fascinantă a sportului rege, fiind observator în cadrul AJF BN din anul 1992. Recunoscut și apreciat de conducerile cluburilor și de colegii de la echipele la care a jucat, Mihai Tentiș rămâne în memoria tuturor că un portar de mare calibru al fotbalului năsăudean și județean.

Mesager 24.ro îi urează sărbătoritului zilei multă sănătate și bucurii, alături de tradiționalul La Mulți Ani!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"