Home » Liga a 4-a după etapa a 5-a: Remiză echitabilă între Rodna și Maieru, în timp ce Becleanul a pus căpăstru Monorului

Liga a 4-a după etapa a 5-a: Remiză echitabilă între Rodna și Maieru, în timp ce Becleanul a pus căpăstru Monorului

Publicat de Radu SÎRBU
1002 Vizualizari

Ieri și astăzi în Liga a 4-a din BN s-a jucat etapa cu numărul 5, una în care iese în evidență remiza de mare luptă, 2-2, între ”coloșii” Serie Nord: Minerul Rodna și Silvicultorul Maieru (meci pe care l-ați putut urmări în direct și pe care îl puteți revedea pe pagina de Facebook a ziarului nostru), dar și punerea cu botul pe labe a celor de la Atletico Monor, liderul Seriei Sud, de către echipa orașului Beclean, Sportul. Remarcabil este și succesul la scor, 4-0, obținut de Dinamo Uriu pe terenul celor de la Reteag. Iată rezultatele complete:

Astfel, în cele două serii, podiumul s-a strâns la vârf, lupta pentru supremație ducându-se în trei în ambele, cu Maieru, Năsăud și Rodna în Nord, și Monor, Beclean și Uriu în Sud. Dar iată clasamentele la zi:

Etapa următoare programată duminică, 9 octombrie, de la ora 16:00, aduce un derby de tradiție în fotbalul din BN, partida dintre Eciro Forest Telciu și Progresul Năsăud pe care o veți putea urmări LIVE pe Facebook Mesager24.ro, dar și ciocnirea de categoria grea de la Uriu, acolo unde gazdele vor primi vizita celor de la Sportul Beclean. Dar iată programul complet al etapei cu numărul 6:

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"