Home » (EXCLUSIV) Șocant: O elevă de-a 12-a a stâlcit în bătaie o copilă de clasa a 7-a, la Dumitra. Victima a fost transportată la spital

(EXCLUSIV) Șocant: O elevă de-a 12-a a stâlcit în bătaie o copilă de clasa a 7-a, la Dumitra. Victima a fost transportată la spital

Publicat de Radu SÎRBU
2969 Vizualizari

Scena terifiantă s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, mai precis marți, 27 septembrie, în sala de sport din Dumitra, după un meci de antrenament la handbal la care au participat doar eleve din localitate.

Din motive încă neelucidate și profitând că nu mai era niciun adult în sală, eleva de an terminal la un liceu din Bistrița s-a năpustit asupra fetei dintr-a 7-a, elevă tot la un liceu din Bistrița, și a lovit-o cu pumnii și picioarele în față. Victima a suferit un traumatism cranian ce a necesitat transportul la spital. Plină de sânge, copila agresată a fost preluată de o ambulanță și transportată la Bistrița, la locul incidentului ajungând și polițiștii alertați prin 112.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"