Home » Mama unui copilaș internat cu coronavirus reclamă condiții mizere la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița

Mama unui copilaș internat cu coronavirus reclamă condiții mizere la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
8843 Vizualizari

Cea mai tânără persoană infectată cu Covid-19 din județul Bistrița-Năsăud este un băiețel de 13 luni, din localitatea Salva. Mama copilașului, internată alături de el la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița, a ținut să ne aducă în atenție condițiile găsite în unitatea medicală.

Sunt mama unui bebeluș, cu vârsta de 13 luni, confirmat pozitiv doar telefonic fără nici un act doveditor, copilaș care meu nu prezinta nici un simptom de gripă cauzată de coronavirus. Am fost internați în data de 29 martie 2020 la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița. În prima zi de internare ni s-a spus că nu se dă mâncare, de aceea vă rog să îmi spuneți dumneavoastră cum explici unui bebeluș de un an lucrul acesta? Nu ni se administrează nici un tratament, sunt condiții mizere pentru un copil nu pot să îi fac băiță, nu este apă caldă și este expus un mediu cu foarte multe boli. Nu mai știu la cine să cer ajutor, sunt disperată, îngrijorată pentru copil”, ne-a apelat mama copilașului, femeie care ne-a trimis, spre exemplificare, și câteva poze din salonul unde sunt internați.

Interlocutoarea ne-a spus că, foarte probabil, infecția cu coronavirus a fost contactată de la bunica din partea tatălui, femeie de 51 de ani din Salva.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

4 Comentarii

Mona 2 aprilie 2020 - 21:28

Adevărat, chiar arata sub orice critica, dar asta nu tine de personal, tine de fondurile ce le aloca spitalelor și etc, nu cred ca s-o murit din condițiile din spitale.
Acum ceea ce contează ii ca personalul medical sa nu renunțe la lupta împotriva Covid19, ca fără ei suntem zero, și sa rămână acolo pt noi!!!! Din Covid19 chiar se moare.
Și asa suntem amărâți de situația asta fara ieșire, sa nu aruncam cu pietre în continuare…. Sa fim mai înțelegători!!!!

Raspunde
Cristian 3 aprilie 2020 - 18:53

„nu cred ca s-o murit din condițiile din spitale” 👎
Ba cred ca da !!!. Si nu se arunca cu bolovani dar trebuie sa apara peste tot astfel de informatii. Cred ca asa arata si acum 20 de ani spitalul ala.

Raspunde
Carmen 4 aprilie 2020 - 06:01

Mai bine erau lăsați izolați la domiciliu, decât în condițiile alea. Mai ales daca nu au avut simptome.

Raspunde
Gavrilă N. Moldovan 4 aprilie 2020 - 09:27

Este strigător până la cer în ce hal lichelele de politicieni au adus țara în ultimii 30 de ani. Vai de ea sănătate și învățământ. In schimb ei au averi foarte mari pe care nu sunt sigur că le pot justifica. Șansa noastră e să ne pregătim, să citim, democrația este o sabie cu două tăișuri. Participarera masivă la vot și instaurarea meritocrației. Oricum după ce va trece această pandemie, „război mondial biologic”, lumea se va reașeza și va concepe o nouă orânduire socială. Comunismul și democrația sunt deja perimate. Prea multă gargară și fuga de răspundere printr-o comisie. Am înțeles că, în Islanda se încearcă înființarea unei noi orânduri sociale. Până atunci stați în casă. Sintagma „Se mișcă țara” din romanul clasicului Liviu Rebreanu nu mai este de actualitate. Se mișcă TERRA! Pamfletele și comentariile mele adiacente se bazează pe respectarea art. 30 din Constituția României , privind libertatea de exprimare. Să auzim de bine.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"