Home » Situația Covid în BN și în țară, la 17 mai 2020: cele mai mici valori din ultimele săptămâni !

Situația Covid în BN și în țară, la 17 mai 2020: cele mai mici valori din ultimele săptămâni !

Publicat de Radu SÎRBU
1294 Vizualizari

La data de 17 mai, România a raportat cel mai scăzut număr de infectări din ultimele săptămâni. Un număr de 167 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România de la ultima informare, ajungându-se astfel la un total de 16.871 de îmbolnăviri, a anunţat, astăzi, Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 au fost declarate vindecate şi externate, mai mult de jumătate dintre cei infectați. Numărul deceselor a ajuns la 1.097. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 310.407 de teste.

Și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, veștile sunt îmbucurătoare: de ieri până astăzi a mai fost raportat doar un singur caz de infectare cu Covid, totalul ajungând la 301. Tot în intervalul analizat, două persoane s-au mai vindecat, cifră ce a ridicat total vindecărilor la 188. Numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată este de 225 (-29) iar al celor aflate în izolare la domiciliu este de 405 (+ 107). Până la această oră, în BN, numărul deceselor unor persoane infectate cu Covid este de 22.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"