Home » Măsuri suplimentare luate, la Beclean, pentru prevenirea răspândirii epidemiei de Coronavirus

Măsuri suplimentare luate, la Beclean, pentru prevenirea răspândirii epidemiei de Coronavirus

Publicat de Radu SÎRBU
692 Vizualizari

Ieri, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Beclean a fost convocat pentru a lua o serie se măsuri, suplimentare celor luate la nivel național, în ce privește prevenirea răspândirii Coronavirusului.

După cum a transmis primarul Nicolae Moldovan s-au luat următoarele decizii:

”1. Am asigurat la nivel de oraș o locație privind carantinarea eventualelor cazuri de coronavirus care nu se pot izola la domiciliu din diverse motive. În cazul în care va fi nevoie, vom putea suplimenta numărul locurilor cu alte locații.

  1. Am asigurat bugetul necesar ca instituțiile de învățământ din Beclean să poată achiziționa produse de igienizare și materiale sanitare necesare conform procedurilor transmise de Ministerul Sănătății. Am solicitat conducerii școlilor să transmită cadrelor didactice și părinților să ia în serios închiderea temporară a școlilor și să stea mai mult acasă în această perioadă.
  2. Piața Mare va fi suspendată temporar pentru toată luna Martie, începând cu data de 11 Martie inclusiv, cu posibilitate de prelungire dacă va fi cazul. Ne cerem scuze tuturor pentru inconvenient, dar precauția este foarte importantă.
  3. Am dispus ca firmele de transport intern sau extern să comunice de îndată autorităților competente dacă au avut curse în zone cu persoane afectate de coronavirus și să transmită lista cu beclenarii care au călătorit cu firmele respective pentru a putea monitoriza situația cât mai bine.
  4. Solicităm tuturor operatorilor economici și instituțiilor publice să pună în practică dispozițiile de igienă sanitară comunicate de către autoritățile de la nivel central.

Facem precizarea că deocamdată în orașul Beclean nu există niciun caz și ne dorim în continuare ca situația să fie una sub control.”

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"