Home » Ministrul Bogdan Ivan a pus capăt grevei de la Poșta Română după o mediere care a durat zeci de ore

Ministrul Bogdan Ivan a pus capăt grevei de la Poșta Română după o mediere care a durat zeci de ore

Publicat de Radu SÎRBU
397 Vizualizari

Greva de la Poșta Română s-a încheiat, iar salariile angajaților vor crește, potrivit unui nou contract colectiv de muncă semnat marți seara. Anunțul a fost făcut de Bogdan Ivan, ministrul Cercetării și Digitalizării, după încheierea negocierilor cu sindicatele.

”În urma a zeci de ore de negocieri, am stins conflictul de muncă de la Poștă Română și oamenii s-au întors de astăzi la muncă.
✅Azi a fost înregistrat oficial Contractul Colectiv de muncă la ITM și astfel oamenii au garanția unei creșteri salariale concrete;
✅Creșterea salarială va fi cuprinsă în medie între 350 și 400 de lei net, de la 1 iulie și 1 septembrie;
✅Modul în care va fi acordată creșterea se va stabili de comun acord, între sindicat și managementul companiei.
Cel mai important lucru este ca pensiile vor fi distribuite la timp și că cei 21.500 de angajați ai Poștei Române au o predictibilitate în politica salarială.
Le mulțumesc liderilor sindicali pentru discuțiile constructive, dlui Dumitru Costin, Președintele BNS, dlui Ioan Oțelea, Președintele SLPR si întregii lor echipe. De asemenea, mulțumesc echipei de negociere de la Poșta Română, condusă de dl. Director Tapalagă Constantin”, a ținut să transmită ministrul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"