Home » Caravana Poveștilor la Biblioteca Județeană ”George Coșbuc”

Caravana Poveștilor la Biblioteca Județeană ”George Coșbuc”

Publicat de Radu SÎRBU
86 Vizualizari

În ziua dedicată conștientizării autismului, 2 aprilie 2024, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Lacrima”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, a lansat invitația la teatru pentru copii. Din program au făcut parte două piese: „Scufița Roșie” – teatru de umbre și „A venit un lup din crâng” – teatru de păpuși.
Locația nu a fost aleasă întâmplător, Clubul Cultural Coșbook – Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița, având în vedere că această zi este și una dedicată cărții pentru copii, dorindu-ne, în același timp, a insufla copiilor și dragostea pentru lectură.
Piesele au fost puse în scenă de întreaga echipă de teatru a școlii, CARAVANA POVEȘTILOR, iar actori mânuitori au fost atât elevi cu autism, cât și colegi de-ai acestora, dar și absolvenți ai școlii, în prezent voluntari în activitățile extracurriculare derulate de școală.
Alături ne-au fost, în această zi, elevii claselor primare de la Școala Primară „Sfântul Stelian” din Bistrița, dar și public susținător al activităților bibliotecii. Prezentă la eveniment, din partea Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, a fost doamna inspector de specialitate Daniela Brics.
Echipa CARAVANA POVEȘTILOR:
Eniko Cupșa
Anamaria Gordon-Lazar
Aurelia Vălean
Emanuela Avram
Lidia Vlașin
Petra Ciucaș
(C.Ș.E.I. „Lacrima”)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"