Home » Ministrul Bogdan Ivan: ”Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din Europa”

Ministrul Bogdan Ivan: ”Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din Europa”

Publicat de Radu SÎRBU
140 Vizualizari

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, susține că Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei. Mesajul a fost transmis pe Facebook, după vizita pe care ministrul Bogdan Ivan a făcut-o la Iași „Vizita pe care am făcut-o împreună cu Premierul Marcel Ciolacu aici, la întâlnirea cu mediul universitar ieșean și cu antreprenorii din industria IT&C, mi-a demonstrat încă odată că investiția în oameni și în noile tehnologii definește liderii viitorului. Iar România este una dintre națiunile care are toate șansele să devină lider al lumii de mâine”, a scris Bogdan Ivan.

„Hub-ul de tehnologie de la Palas Campus concurează cu cele mai moderne campusuri tech din lume! La Universitatea de Științe ale Vieții Iași am întâlnit tineri cercetători geniali, care sunt deciși să muncească, să inoveze și să modernizeze România. Le-am vorbit despre proiectele record de peste 1,1 miliarde de euro din cercetarea românească și de cele în valoare de 6 miliarde de euro care vor moderniza administrația din România prin digitalizare”, a precizat Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"