Home » Ministrul Bogdan Ivan: ”România a făcut încă un pas ca să devină un hub regional pentru tehnologii emergente și securitate cibernetică”

Ministrul Bogdan Ivan: ”România a făcut încă un pas ca să devină un hub regional pentru tehnologii emergente și securitate cibernetică”

Publicat de Radu SÎRBU
167 Vizualizari

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că s-a făcut încă un pas pentru poziționarea României ca hub regional pentru tehnologii emergente și securitate cibernetică.

”Împreună cu Levan Davitashvili, Viceprim-ministru și Ministru al Economiei și Dezvoltării Durabile din Georgia, am pus bazele unui parteneriat care aduce mai aproape țările noastre și le transformă în hub-uri de conectivitate între Uniunea Europeană și Asia.
🖋️Am semnat la Tbilisi Memorandumul de cooperare în inovare, conectivitate digitală, societate informațională și securitate cibernetică”, a scris ministrul pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"