Home » Moartea învăluită în mister a două surori din comuna Rodna, găsite decedate după două luni în casa lor pe strada Cloșca!

Moartea învăluită în mister a două surori din comuna Rodna, găsite decedate după două luni în casa lor pe strada Cloșca!

Publicat de Radu SÎRBU
6576 Vizualizari

Astăzi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, pe strada Cloșca (Ulița Lemnelor) împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței. Pe surse am aflat că cele două surori ar fi moarte de mai bine de două luni!

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Oare în ce lume trăim când într-o zonă locuită, în buricul practic al Rodnei, nimeni nu te mai caută după ce săptămâni bune nu te-a mai văzut?! Și vorbim nu de una ci de două persoane, ale căror cadavre emanau totuși un miros greu!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"