Home » Orașul Beclean dat ca exemplu de bune practici în administrația publică locală din România

Orașul Beclean dat ca exemplu de bune practici în administrația publică locală din România

Publicat de Radu SÎRBU
195 Vizualizari

Săptămâna aceasta primarul Nicolae Moldovan a participat la mai multe întâlniri și evenimente importante la care proiectele orașului Beclean și administrația publică locală a orașului nostru au fost date exemplu de bune practici.

”Luni, 13 noiembrie, am participat la “Antreprenorești – adoptă un sat”, unde a fost prezentat succesul dezvoltării Stațiunii balneare Băile Figa, alături de Charlie Ottley – cunoscut pentru promovarea României în străinătate.
Întâlniri cu Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și Directorul General CNAIR, Cristian Pistol, în vederea perfectării ultimelor detalii privind închiderea proiectelor aflate în derulare în orașul Beclean.

Joi, 16 noiembrie, am fost prezent la întâlnirea cu primarii de sector din București pentru soluții arhitecturale de îmbunătățire urbanistică.

Seara de joi, 16 noiembrie, am fost invitat la Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, unde echipa de Arhitectură UNITH2B coordonată de Hildegard Brandl a fost premiată pentru activitate și toate reușitele profesionale cu proiectul “Grădina Urbană Transilvania” ce a fost prezentat la Bruxelles – proiect cu impact regional ce va fi implementat la Beclean!
Mulțumesc tuturor pentru încredere!”, a transmis edilul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"