Home » Năsăudeanul infectat cu noul coronavirus lucra în Italia, în zona Milano, nu în Spania

Năsăudeanul infectat cu noul coronavirus lucra în Italia, în zona Milano, nu în Spania

Publicat de Radu SÎRBU
2082 Vizualizari

Deși se vehicula că ar fi venit din Spania, via Milano, năsăudeanul de 32 de ani, confirmat în urma analizelor cu COVID-19, lucra în Italia, chiar în apropiere de Milano, în zona roșie a focarului de coronavirus din Italia. Surse foarte apropiate de acesta, ne-au informat că tânărul a revenit în Italia de lunea trecută, în 9 martie. A aterizat cu avionul pe aeroportul din Cluj-Napoca, după ce avionul a făcut escală în Germania, și a ajuns la Năsăud cu un autoturismul. Aici, a intrat direct în autoizolare fără să mai aibă contact cu nimeni la un apartament al unui bloc cu intrarea de pe Bulevardul Grănicerilor, mâncarea fiindu-i lăsată la ușă de aparținători.

Datorită faptului că în începând de pe 14 martie a prezentat febră înaltă, dureri de gât și cap, cât și tuse, tânărul a solicitat, pe 15 martie, ambulanța ce l-a transportat la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, fiind tratat încă de la început ca un caz suspect de infectare cu Covid-19, astfel că echipajul de pe ambulanță a purtat echipamentul suplimentar de protecție prevăzut în astfel de situații.

Pacientul a fost internat și testat pentru Coronavirus, rezultatul comunicat aseară (16.03.2020) de Laboratorul de analize medicale al Spitalului de Boli infecțioase Cluj-Napoca fiind pozitiv. Conform protocolului, pacientul a fost transferat în 16.03.2020, ora 23.00, la Spitalul de Boli infecțioase Cluj-Napoca.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"