Home » Noapte dramatică pentru o familie din Anieș: un bărbat și-a bătut soția și copiii și a furat bani din casă, încât a trebuit să fie încătușat și dus la secție

Noapte dramatică pentru o familie din Anieș: un bărbat și-a bătut soția și copiii și a furat bani din casă, încât a trebuit să fie încătușat și dus la secție

Publicat de Radu SÎRBU
2021 Vizualizari

Aseară, în jurul orei 21.30, o femeie din Anieș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, soțul ei a sustras o sumă de bani pe care femeia îi împrumutase de la o vecină și i-a agresat pe copiii lor, în vârstă de 12 și 17 ani, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist, fiind întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La scurt timp după plecarea polițiștilor, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul că tatăl lor o agresează pe mama. Bărbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit. De asemenea, starea conflictuală este în continuare monitorizată.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO