Home » Nou la Năsăud ! S-a deschis Champions Sports Bar, o cafenea de pariuri sportive și jocuri de de tip slot-machine

Nou la Năsăud ! S-a deschis Champions Sports Bar, o cafenea de pariuri sportive și jocuri de de tip slot-machine

Publicat de Radu SÎRBU
2380 Vizualizari

Pariorii din zona Năsăudului pot încerca acum o experiență nouă, și asta deoarece din această săptămână în orașul Năsăud s-a deschis Champions Sports Bar, o cafenea de pariuri sporturi și jocuri de tip slot-machine. Deschisă pe strada Vasile Nașcu, în locul fostului pub metalic ”Barock”, cafeneaua de pariuri propune ceva nou în acest domeniu pentru orașul Năsăud, agenția fiind concepută ca un centru de divertisment. Astfel, aici clienții pot paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate, cu transimisii tv în direct, beneficiind în acelasi timp de servicii de calitate de tip cafenea și tapas bar. În plus, cei de la Champions Sports Bar vin în întâmpinarea clienților cu o ofertă de jocuri de tip slot-machine ori bingo. Așa cum spuneam, locația este situatã într-o zonă liniștită, pe stradã Vasile Nașcu, iar prețurile oferite clienților sunt foarte bune. Programul de funcționare este între orele 8.00 – 23.00, de luni până sâmbătă, în timp ce duminică cafeneaua este deschisă de la 10.00 până la 23.00.

Proprietarul cafenelei Champions Sports Bar este Ionuț Nati, cel mai vestit pizzar din zona Năsăudului, patronul Pizzeriei Allegria Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"