Home » ULTIMA ORĂ ! Fără a avea avizele medicale necesare, profesorul Vasile Maternik a devenit violent încercând să forțeze intrarea în școala din Șanț, drept pentru care a fost încătușat de jandarmi și dus la postul de poliție (ACTUALIZARE)

ULTIMA ORĂ ! Fără a avea avizele medicale necesare, profesorul Vasile Maternik a devenit violent încercând să forțeze intrarea în școala din Șanț, drept pentru care a fost încătușat de jandarmi și dus la postul de poliție (ACTUALIZARE)

Publicat de Radu SÎRBU
4393 Vizualizari

În acesată dimineață, a fost circ în toată regula, în această dimineață, în fața Școlii Gimnaziale ”Enea Grapini” din comuna Șanț. Profesorul condamnat pentru agresiuni fizice asupra elevilor, Vasile Maternik, și-a materializat intenția de a reveni la catedră, însă faptele au degenarat astfel încât a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca lucrurile să nu scape de sub control.

În huiduielile celor circa 20 de părinți protestatari, Maternik a ajuns la școală în jurul orei 8.10, însă nu a primit acceptul directorului Daniel Sasu să intre în instituția de învățământ pe motiv că nu avut avizele medicale obligatorii. În acel moment, Vasile Maternik a forțat intrarea și a devenit agresiv când a fost oprit de jandarmi să ajungă în școală. A fost nevoie ca oamenii legii să-l încătușeze pe profesorul violent pentru a-l duce la postul de poliție din localitate și de a-l amenda. Vom reveni cu informații.

ACTUALIZARE: Profesorul Maternik a fost sancționat cu amendă de 500 de lei pentru proferarea în public de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, în conformitate ci Legea nr.61/1991.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"