Home » O rupere de nori a făcut, aseară, ravagii în comunele Spermezeu și Căianu Mic!

O rupere de nori a făcut, aseară, ravagii în comunele Spermezeu și Căianu Mic!

Publicat de Radu SÎRBU
627 Vizualizari

Aseară, precipitațiile abundente au afectat Valea Țibleșului, inundații puternice fiind înregistrate în comunele Spermezeu și Căianu Mic.

Într-o filmare pe Facebook făcută în direct de către Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, s-a văzut cum apele Văii Peșterii s-au revărsat peste drumul județean. ”Cel puțin eu, în 14 ani, n-am prins valea asta atât de mare”, a spus edilul. Administrația locală și-a mobilizat forțele pentru a debloca calea de acces afectată de aluviuni, pietre și crengi.

Apele ieșite din matcă s-au revărsat puternic și în satul Dobric, aparținător comunei Căianu Mic. unde a fost o rupere de nori. Aici apa a curs pe drumuri și a inundat curțile oamenilor. ”Acum am avut inundații în Dobric după ce, a doua zi de Paște, ploaia puternică a afectat serios localitățile Căianu Mic și Căianu Mare”, ne-a transmis primarul Paul Știr, prezent în teren cu echipele de intervenție.

Primăriile din Spermezeu și Căianu Mic continuă se se implice și astăzi pentru combaterea calamităților de aseară.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"