Home » Ochii din umbră, la Nimigea de Jos

Ochii din umbră, la Nimigea de Jos

Publicat de Radu SÎRBU
2093 Vizualizari

De câteva zile, Nimigea de Jos beneficiază de un sistem de supraveghere video, care are că scop principal creșterea gradului de siguranță publică.

Conform primarului Mircea Runcan, investiția susținută din bugetul local este este foarte importantă deoarece astfel se pot preîntâmpină evenimente neplăcute și se sporește siguranță locuitorilor.

Instalarea unui astfel de sistem de supraveghere vă aduce avantaje majore privind ordinea și siguranță publica, dar și monitorizarea participanților la trafic și a pietonilor din comună. Sistemul de supraveghere video este instalat în punctele cheie din satul reședință de comună, iar monitorizarea este realizata cu aparate performante. Supravegherea și monitorizarea permanentă a instituțiilor din comuna sau a intersecțiilor este foarte importanta deoarece astfel se pot preîntâmpină evenimente neplăcute și se sporește siguranță locuitorilor comunei noastre„, ne-a declarat edilul Mircea Runcan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"