Home » Până la sfârșitul acestui an, primarul Sorin Hognogi va recepționa nu unul ci trei Cămine Culturale complet modernizate în comuna Spermezeu!

Până la sfârșitul acestui an, primarul Sorin Hognogi va recepționa nu unul ci trei Cămine Culturale complet modernizate în comuna Spermezeu!

Publicat de Radu SÎRBU
496 Vizualizari

Primăria Spermezeu este pe punctul de a recepționa lucrările de modernizare a trei Cămine Culturale din comună, în urma unor investiții cu fonduri europene.

Într-o discuție pe care am avut-o cu primarul Sorin Hognogi, am aflat că este vorba de satele Spermezeu, Dobricel și Păltineasa

Lucrările au fost executate în decursul a doi ani, modernizările fiind complexe. Cea mai mare din valoarea acestor investiții s-a realizat la Căminul Cultural din Spermezeu, unde lucrările de modernizare au constat reabilitarea capitală a clădirii, în protejarea ei prin jgheaburi, burlane și trotuare de protecție, amenajarea grupurilor sanitare, refacerea instalațiilor și a finisajelor, împrejmuire, amenajarea exterioară, inclusiv a iluminatului exterior”, ne-a declarat primarul Sorin Hognogi.

Altfel, edilul ne-a mai spus că sunt în plină desfășurare lucrările de asfaltare a drumurilor comunale prin Programul ”Lucrări în primă urgenţă” finanţat prin Compania Naţională de Investiţii, ce vizează peste 7 kilometri drumuri şi străzi afectate de calamităţi. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul primăverii viitoare.

Pe de altă parte, modernizarea infrastructurii rutiere din comuna Spermezeu este cuprinsă și în Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, cu un tronson ce însumează tot circa 7 kilometri de drumuri și ale căror lucrări sunt așteptate să înceapă în primăvara lui 2024.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"