Home » Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud și-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud și-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare

Publicat de Radu SÎRBU
631 Vizualizari

Evenimentul a avut loc astăzi, în curtea Complexului Muzeal, în prezența preşedintelui Emil Radu Moldovan.

”Avem profesioniști în diferite domenii, care pot să vă reprezinte-n Parlamentul României, să fie vocea dumneavoastră acolo, să realizeze legi care să stea la baza dezvoltării comunităților! Așadar, suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare care încep astăzi, într-o perioadă grea, când prioritatea autorităților ar trebui să fie doar sănătatea oamenilor, oprirea dezastrului, recâștigarea controlului pandemiei. Însă, din dorința de putere absolută, PNL face troc cu viața oamenilor și ne pune pe toți într-o situație nefirească și nesănătoasă. Dar nu vă vom abandona! Continuăm să vă fim alături, să ne implicăm în gestionarea pandemiei, să oferim soluții, fapte nu vorbe, în timp ce miniștrii din Guvernul României, inconștienți fiind, sunt în campanie electorală. Neacceptarea amânării alegerilor de către PNL este o dovadă de trădare a interesului oamenilor, a misiunii și jurământului făcut de cei ce azi conduc destinele românilor”, a transmis Moldovan.

Iată care sunt candidații PSD BN la alegerile parlamentare din 6 decembrie:

Camera Deputaților

 1. Daniel Suciu

Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei noastre.

Prin munca și profesionalismul său, în județul nostru au fost și sunt în implementare proiecte deosebit de importante.

 1. Bogdan Ivan Gruia

Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.

 1. Ciprian Ceclan-Oprea

Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.

 1. Todor Anamaria

Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.

 1. Muti Marius Nicolae

Antreprenor și specialist în domeniul sportiv, câștigător a mai multor titluri de campion și medalii, practicând taekwondo. A pus bazele Clubului Ilyo, unde sute de copii învață arta sportului de contact.

 1. Runcan Iulia-Maria

Licențiată în științe administrative, specialist în marketing la una dintre cele mai mari firme inovative din județul nostru.

 1. Pop Paul Vasile

Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

Senat

 1. Ioan Deneș

Asolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.

 1. Rus Romulus Virgil

Doctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 1. Bolboacă Andra Elisabeta

Dublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 1. Crișan Nicolae Grațian

Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, cu o vastă experiență profesională.

Emil Radu Moldovan a spus că această campanie electorală va fi structurată astfel încât să fie o interacţiune directă cât mai mică cu oamenii, mesajele urmând să fie transmise prin intermediul presei şi al reţelelor de socializare.

„Este o echipă cu experienţă vastă, vin din mai multe domenii de activitate pentru care girez, sunt oameni alături de care lucrez, oameni pregătiţi să facă lucruri bune pentru comunitate în Parlamentul României. Vom fi alături de cetăţenii judeţului. Suntem oamenii faptelor, iar nu ai vorbelor. Sunt dezamăgit că PNL, Guvernul, „preşedintele meu” nu au niciun gram de interes pentru a se ocupa de administrarea ţării şi de a găsi soluţii salvatoare pentru a întrerupe extinderea severă a acestui flagel”, a mai declarat Emil Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"