Home » Pizzeria Allegria Năsăud dă dovadă de responsabilitate socială și, de azi, onorează doar comenzile direct la locuința clientului

Pizzeria Allegria Năsăud dă dovadă de responsabilitate socială și, de azi, onorează doar comenzile direct la locuința clientului

Publicat de Radu SÎRBU
2346 Vizualizari

Poate cea mai bună pizzerie din Țara Năsăudului, Pizzeria Allegria Năsăud a luat măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel, începând de astăzi, pentru a proteja clienții și angajații noștri, în contextul epidemiei de coronavirus, Ionuț Nati – patronul pizzeriei Allegria, a luat decizia de a nu mai servi la masă în perioada următoare.

Clienții noștri au în continuare opțiunea de LIVRARE LA DOMICILIU si RIDICARE LA PACHET cu conditia ca, comanda sa se faca numai telefonic!!!

Pizzeria ALLEGRIA a luat toate măsurile pentru a se asigura că atât ingredientele, cât și procesul de pregătire a produselor respectă cele mai stricte reguli de igienă și protecție.

Pentru a evita zonele de aglomeratie, transportul personalului de acasa la locul de munca si invers, se va face numai cu autovehiculele pizzeriei!

Pentru comenzi sunați la 0758 200 994”, transmite Ionuț Nati.

În fotografie, aveți și prețul de livrare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"