Home » Pompierul Urdă și polițistul Pralea au salvat un om de la înec, în Bistrița

Pompierul Urdă și polițistul Pralea au salvat un om de la înec, în Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
1202 Vizualizari

Ieri dimineață, în jurul orei 8.30, polițiștii au intervenit ca urmare a unui apel 112 prin care era sesizat faptul că o persoană a căzut într-un lac cu o adâncime de aproximativ 4 m.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din Bistrița. Acesta ar fi sărit voluntar într-un lac de colectare a apei, din municipiul Bistrița. A fost scos de polițiști și pompieri și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi salvatori care au sărit după el în apa rece sunt pompierul Marian Urdă și polițistul Ionuț Pralea.

„Ieri, colegul nostru plt. maj. Urdă Marian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, împreună cu agentul de poliție Pralea Ionuț Radu din cadrul Biroului de Ordine Publică Bistrița, au salvat un bărbat dintr-un bazin de colectare a apei din municipiul Bistrița.

Deși afară era destul de frig și apa rece, cei doi nu au stat pe gânduri, au sărit în apă și au reușit să scoată bărbatul în vârstă de 29 de ani, aflat în hipotermie.

Felicitări pentru actul de curaj de care ați dat dovadă!“, a transmis ISU BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"