Home » Premii suplimentare pentru eleviii din Feldru, Teaca, Ilva Mică, Şanţ, fruntași la adunare unor cantități mari de deșeuri reciclabile

Premii suplimentare pentru eleviii din Feldru, Teaca, Ilva Mică, Şanţ, fruntași la adunare unor cantități mari de deșeuri reciclabile

Publicat de Radu SÎRBU
263 Vizualizari

”Suntem bucuroși să vă informăm că a doua ediție a concursului școlar de colectare selectivă – ”Reciclezi pentru viitorul tău!” a determinat în rândul comunităților în care a fost organizat, un efect pozitiv de implicare suplimentară în provocarea de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat.
La Școala Gimnazială ”Enea Grapini” din Șanț conducerea școlii a suplimentat premiile cu încă 10 seturi de boxe și 10 seturi de căști;
La Școala Gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Feldru, d-nul director Călin Sbârciu a suplimentat premiile oferite de ADI Deșeuri și Supercom cu încă o bicicletă pentru școala din Nepos – astfel în comuna Feldru s-au câstigat 2 biciclete;
La Școala Gimnazială din cadrul Liceului Teoretic ”Constantin Roman Vivu” din Teaca premiile au fost suplimentate cu 1 bicicleta, 10 seturi de căști și 13 boxe portabile pentru structura școlară din Viile Tecii.
La Școala Gimnazială ”Demian Nechiti” din Ilva Mică, Primăria din localitate a anunțat că va prelungi acest concurs școlar de colectare separată până la finalul anului școlar și va acorda 5 biciclete la copiii care vor aduna cele mai mari cantități de deșeuri reciclabile.
Sperăm ca implicarea oamenilor și instituțiilor în acest proiect să fie un exemplu bun de urmat la nivel județean pentru toți cei care doresc să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!
Le mulțumim și îi felicităm încă o dată pe toți cei implicați în acest concurs de colectare selectivă, atât de benefic pentru mediul în care trăim!
Până acum, în cele două ediții ale concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” s-au adunat 73 de tone de deșeuri reciclabile, deșeuri care nu le vom mai găsi în natură pe maluri de râuri sau prin păduri. Părinții și profesorii din aceste școli s-au implicat în acest concurs și au înțeles cum trebuie separate corect deșeurile, iar copiii s-au bucurat de sute de premii care au răsplătit efortul lor!
Haideți să le punem pe toate la locul lor!”, au ținut să transmită reprezentanții A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"