Home » Primăria Coșbuc poate asigura cazare și masă pentru 40 de refugiați ucrainieni. Și alți cetățeni ai comunei și-au arătat disponibilitatea pentru a sări în ajutor

Primăria Coșbuc poate asigura cazare și masă pentru 40 de refugiați ucrainieni. Și alți cetățeni ai comunei și-au arătat disponibilitatea pentru a sări în ajutor

Publicat de Radu SÎRBU
2054 Vizualizari

Comuna Coșbuc se alătură demersurilor umanitare şi îi sprijină pe refugiaţii ucraineni care fug din calea războiului. În această seară, primarul Ioan Pavelea ne-a anunţat că este gata să asigure locuri de cazare şi hrană în Centrul Cultural, loc ce dispune de 40 de locuri de cazare și sală de mese. Potrivit edilului și alți consăteni de-ai săi sunt gata să le ofere refugiaților locuri de cazare în gospodăriile din Coșbuc.

În aceste vremuri extrem de critice suntem alături de tot poporul ucrainean, afectat de agresiunea militară a Rusiei şi ne exprimăm totala disponibilitate de a sprijini orice acţiune menită să uşureze soarta refugiaţilor care ajung în ţara noastră. În acest sens, administrația locală este pregătită să asigure locuri pentru cazare de urgenţă şi hrană pentru 40 de persoane nevoite să plece din ţara lor din cauza acestui conflict sângeros. Suntem solidari cu cetăţenii ucraineni şi nădăjduim că raţiunea va pune capăt acestui război nemilos de la graniţa ţării noastre„, a ținut să transmită primarul Ioan Pavelea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"