Home » Primăria Dumitra, pregătită pentru a sări în ajutorul celor cu nevoi, în contextul pandemiei de coronavirus

Primăria Dumitra, pregătită pentru a sări în ajutorul celor cu nevoi, în contextul pandemiei de coronavirus

Publicat de Radu SÎRBU
1098 Vizualizari

În apăsătoarea problemă a coronavirusului, la ora actuală în comuna Dumitra în izolare la domiciliu se află 5 persoane venite din străinătate. După cum ne-a anunțat primarul Gheorghe Bălăjan, în contextul pandemiei de coronavirus, administrația locală dumitreană este pregătită să intervină în ajutorul aflați în nevoi și al persoanelor singure, în special al bătrânilor, cu medicamente, alimente de strictă necesitate și altele.

Prin intermediul mesager24.ro, primarul Gheorghe Bălăjan a ținut să transmită un mesaj prin care locuitorii satelor Dumitra, Cepari și Tărpiu sunt asigurați de acest sprijin.

Dragi cetățeni ai comunei Dumitra, ca urmare a situației de criză în care se află toată țara, totodată si comuna noastră, fac apel la toți cetățenii să respecte regulile impuse de autorități deoarece protejandu-vă pe dumneavoastră îi protejati si pe cei din jur. Eu în calitate de primar, viceprimarul Ani Leon, consilierul personal Mathe Ovidiu cât și aparatul primariei, vă stăm la dispozitie 24/24 ore pt a vă oferi ajutor in cazul problemelor ce pot apărea ( medicamente, alimente de stricta necesitate si altele). Mai jos aveți numerele de contact:
*Primar Balajan Gheorghe -0766618071
*Viceprimar Ani Leon- 0763432181
*Consilier personal Mathe Ovidiu -0768261721.”
, a punctat primarul Gheorghe Bălăjan.

De notat faptul că, în această perioadă, Primăria Dumitra și-a stabilit un program de lucru cu publicul între orele 10.00 și 13.00, cererile și doleanțele fiind preluate de la intrarea în sediul instituției.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"