Home » OFICIAL! România ÎNCHIDE barurile, cafenelele, restaurantele, bisericile și suspendă zborurile spre și dinspre Spania

OFICIAL! România ÎNCHIDE barurile, cafenelele, restaurantele, bisericile și suspendă zborurile spre și dinspre Spania

Publicat de Radu SÎRBU
2379 Vizualizari

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a declarat, în această seară, că prin ordonanță militară s-a decis:

Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice si nealcoolice, activități organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile din interiorul sau exteriorul locației. E permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activității de comercializare care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client. Se suspendă zborurile spre și dinspre Spania către România”, a declarat Marcel Vela.

Totodată, Marcel Vela a mai anunțat că toate activitățile religioase săvârșite în biserici sunt interzise. Eventualele slujbe făcute în afara bisericilor pot fi autorizate, dar cu o prezentă de maximum 100 de persoane.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"