Home » Primăria Zagra continuă lucrările de investiții: canalizare, extinderea sediului, asfaltări, capelă

Primăria Zagra continuă lucrările de investiții: canalizare, extinderea sediului, asfaltări, capelă

Publicat de Radu SÎRBU
620 Vizualizari

Chiar și în condițiile restrictive impuse de pandemia de coronavirus, administrația comunei Zagra este în grafic cu obiectivele de investiții programate în această perioadă.

După cum ne-a informat primarul Dumitru Bușcoiu, la ora actuală se lucrează la extinderea rețelei de canalizare pentru a pregăti terenul în vederea reasfaltării Drumului Județean 172, dar și la modernizarea și extinderea sediului primăriei.

Pe de altă parte, edilui spune că, într-o lună de zile, va fi făcută recepția la lucrările complexe de modernizare a celor 4,5 kilometri de drumuri forestire pe axa Suplai – muntele Țibleș. Totodată, va fi construită o capelă, cu ajutorul bugetului local dar și din fondurile europene ale Grupului de Acțiune Locală.

În altă ordine de idei, edilul s-a arătat bucuros că, până acum, comuna Zagra a fost ferită de îmbolnăviri cu noul coronavirus, iar acum primăria a achiziționat peste 500 de măști pentru școala din satul Zagra, în folosul elevilor de clasa a VIII-a, ce vor relua cursurile din 2 iunie în vederea pregătirii examenului de Evaluare Națională.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"