Home » Primarul din Maieru, Vasile Borș, și soția sa, Paraschiva, aleargă pentru România la Campionatul European Masters din orașul italian Grosseto

Primarul din Maieru, Vasile Borș, și soția sa, Paraschiva, aleargă pentru România la Campionatul European Masters din orașul italian Grosseto

Publicat de Radu SÎRBU
507 Vizualizari

Împătimiți ai atletismului de anduranță, soții Borș din Maieru concurează în aceste zile la Campionatul European Masters de alergare pe șosea, eveniment sportiv găzduit de orașul italian Grosseto. Campioană balcanică și recent medaliată cu bronz la Europeanul de Cross din Portugalia, Paraschiva Borș va concura în proba de semimaraton (categoria peste 55 de ani), în timp ce primarul comunei Maieru – Vasile Borș (tot la categoria peste 55 de ani), se numără printre alergătorii ce vor lua startul în cursa de 5.000 de metri.

Festivitatea de deschidere a Campionatului European Masters de alergare pe șosea a avut loc aseară, delegația României numărând aproape 30 de sportivi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"