Home » Primarul Ioan Pavelea tratează cu seriozitate și responsabilitate problema protejării celor din Coșbuc de coronavirus

Primarul Ioan Pavelea tratează cu seriozitate și responsabilitate problema protejării celor din Coșbuc de coronavirus

Publicat de Radu SÎRBU
1476 Vizualizari

Primăria Coșbuc tratează cu seriozitate Coronavirusul, ajutând cetățenii comunei, dar și proprii salariați să lupte cu COVID – 19 respectând norme corecte de igienă. După cum ne-a declarat primarul Ioan Pavelea, la nivelul comunei este disponibilă inclusiv o locație pentru carantină. Până acum, la Coșbuc s-au întors 12 persoane din Occident iar primarul Pavelea tratează cu foarte multă seriozitate această stare de fapt.

Facem apel la cetățenii care se întorc din zonele cu risc sau care au intrat în contact cu persoane venite din astfel de zone, să dea dovadă de responsabilitate și să ia măsuri de autoizolare la domiciliu timp de 14 zile pentru a nu pune în pericol sănătatea celor din jur și a celor dragi. Voi verifica personal respectarea acestor măsuri de prevenție la nivelul comunei Coșbuc”, asigură Ioan Pavelea.

Pe de altă parte, edilul spune că Primăria este mobilizată în permanență și ține legătura cu autoritățile medicale și celelalte autorități ale statului pentru a gestiona situația deosebită pe care o traversăm.

Ca și până acum, îndemn cetățenii să fie calmi, să respecte regulile de igienă, să evite aglomerațiile și deplasările care nu sunt strict necesare! Dar, mai ales, îi îndemn să aibă grijă de cei apropiați, să fie solidari și să ofere sprijin celor care au nevoie! Cuvintele cheie ale acestor zile deosebite trebuie să fie calmul, responsabilitatea și solidaritatea!”, a conchis primarul Ioan Pavelea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"