Home » EXCLUSIV ! Noile cazuri confirmate de coronavirus sunt doi soți din Reteag, ce s-au aflat în carantină la Sângeorz-Băi

EXCLUSIV ! Noile cazuri confirmate de coronavirus sunt doi soți din Reteag, ce s-au aflat în carantină la Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
5124 Vizualizari

În urma efecturii analizelor de laborator, un bărbat și o femeie din Bistrița-Năsăud, ambii de 36 de ani au fost confirmați pozitiv la infectarea cu Covid 19. Cei doi s-au reîntors din Italia, mai precis din zona Calabria, în 13 martie, însă n-au mai apucat să ajungă în localitatea de domiciliu, ci au fost trimiși de la graniță, în convoi special, direct în carantină în județ în locația stabilită de autorități la Centrul de Tabere de la Sângeorz-Băi.

Cei doi soți sunt din Reteag, partea bună a problemei fiind că ei nu au intrat în contact cu alte persoane, izolarea fiind garantată de paza jadarmilor. Ambii sunt asimptomatici și au fost transferați noaptea trecută conform procedurilor de către un echipaj CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Ei sunt cazurile 2 și 3 din Bistrița -Năsăud, după tânărul din Năsăud transferat la Cluj în urmă cu trei zile.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"