Home » Primarul Nicolae Bușcoi a deschis mai multe șantiere pentru dezvoltarea satului Poienile Zagrei

Primarul Nicolae Bușcoi a deschis mai multe șantiere pentru dezvoltarea satului Poienile Zagrei

Publicat de Radu SÎRBU
563 Vizualizari

Localitate componentă a comunei Zagra, satul Poienile Zagrei este în plină etapă de modernizare, investițiile asigurate de administrația condusă de primarul Nicolae Bușcoi fiind garantul acestei dezvoltări.

Potrivit edilului, sunt aproape de finalizare lucrările de construcție a capelei mortuare multiconfesionale. ”Profesioniștii de la Miron Construct Beclean au făcut treabă foarte bună și spre sfârșitul lunii viitoare vom putea recepționa acest obiectiv finanțat de la bugetul local”, ne-a spus primarul Nicolae Bușcoi.

Capela din Poienile Zagrei

Tot la Poienile Zăgrii, am aflat că se execută reparații în curtea școlii, acolo unde se amenajează trotuare dar și intrarea în instituția de învățământ.

”În același sat se refac podețele de intrare în gospodăriile oamenilor după execuția lucrărilor de introducere a canalizării”, a ținut să mai sublinieze primarul Nicolae Bușcoi.

În fine, eforturile administrației comunei Zagra se concentrează la ora actuală și pentru semnarea contractelor de finanțare încadrate Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, obiectivele urmărite în cadrul celor două proiecte aferente fiind de asfaltări în satul Perișor, respectiv de introducere a canalizării în satul Suplai.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"