Home » Primarul Nicolae Moldovan: ”Alte 216 de apartamente vor fi izolate termic în orașul Beclean”

Primarul Nicolae Moldovan: ”Alte 216 de apartamente vor fi izolate termic în orașul Beclean”

Publicat de Radu SÎRBU
846 Vizualizari

Astăzi, primarul Nicolae Moldovan a venit cu vești bune pentru locuitorii orașului Beclean, legate de continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor din localitate.

”Cu bucurie anunț toți beclenarii că am primit finanțare pentru încă o etapă de izolare termică a blocurilor din orașul nostru! Vor fi următoarele blocuri care intră în etapa a doua de reabilitare termică la Beclean, mai precis 216 locuințe (de pe Aleea Trandafirilor, Aleea Ghiocelului, Aleea Zorilor, strada Grigore Silași) care vor beneficia de lucrări de izolare termică, pe lângă cele care au parte azi de aceste lucrări la proiectul aflat în plină desfășurare în oraș.

Le mulțumesc mult pentru încredere tuturor locatarilor care au acceptat și au reușit să formeze asociații de proprietari, una dintre condițiile minime obligatorii pentru aceste proiecte de izolare termică fiind chiar existența unei asemenea asociații.

Îi îndemn și pe ceilalți beclenari să aibă încredere fiindcă toate blocurile din oraș o să le putem reabilita termic.

În următoarea perioadă vom iniția demersul pentru următoarele zece blocuri în ordinea înscrierii asociațiilor de propietari”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Cu bucurie anunț toți beclenarii că am primit finanțare pentru încă o etapă de izolare termică a blocurilor din orașul nostru! Vor fi următoarele blocuri care intră în etapa a doua de reabilitare termică la Beclean, mai precis 216 locuințe (de pe Aleea Trandafirilor, Aleea Ghiocelului, Aleea Zorilor, strada Grigore Silași) care vor beneficia de lucrări de izolare termică, pe lângă cele care au parte azi de aceste lucrări la proiectul aflat în plină desfășurare în oraș. Le mulțumesc mult pentru încredere tuturor locatarilor care au acceptat și au reușit să formeze asociații de proprietari, una dintre condițiile minime obligatorii pentru aceste proiecte de izolare termică fiind chiar existența unei asemenea asociații. Îi îndemn și pe ceilalți beclenari să aibă încredere fiindcă toate blocurile din oraș o să le putem reabilita termic. În următoarea perioadă vom iniția demersul pentru următoarele zece blocuri în ordinea înscrierii asociațiilor de propietari.

Publicată de Nicolae Moldovan pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"