Home » Primarul Nicolae Moldovan, apel către locuitorii orașului Beclean pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Primarul Nicolae Moldovan, apel către locuitorii orașului Beclean pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Publicat de Radu SÎRBU
1681 Vizualizari

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a ținut să atragă din nou atenția asupra luării în serios a măsurilor luate de administrația locală cu rol de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Totodată edilul anunță că Primăria Beclean vine în sprijinul beclenarilor singuri în aceste momente grele.

Cu responsabilitate transmit tuturor beclenarilor că încercăm prin toate mijloacele de care dispunem la nivelul orașului nostru să prevenim răspândirea coronavirusului și sprijinim toți cetățenii, în special pe cei care sunt singuri și au nevoie în aceste momente de ajutor.

Fac un apel către beclenari să respecte autoizolarea acolo unde situația a impus-o și toți ceilalți cetățeni să stea mai mult în case în această perioadă. Părinții să ia în serios închiderea școlilor și să stea mai mult acasă alături de copiii lor.

Putem să stopăm răspândirea virusului doar cu responsabilitate și înțelegere în toate îndemnurile și măsurile luate de autorități.

Din fericire nu există la această oră niciun caz confirmat în județul nostru și depinde de noi toți ca situația să rămână în continuare una sub control.

Vă transmit toate gândurile mele bune și multă sănătate! Sunt aici, oricând, pentru dumneavoastră!”, a postat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"