Home » Primarul Paul Știr: ”Veste bună! La sediul Aquabis din Bistrița, s-a semnat contractul prin care se va realiza “EXTINDEREA ȘI CONSTRUIREA UNOR REȚELE NOI DE APĂ-CANAL ÎN COMUNA CĂIANU MIC!”

Primarul Paul Știr: ”Veste bună! La sediul Aquabis din Bistrița, s-a semnat contractul prin care se va realiza “EXTINDEREA ȘI CONSTRUIREA UNOR REȚELE NOI DE APĂ-CANAL ÎN COMUNA CĂIANU MIC!”

Publicat de Radu SÎRBU
395 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, la sediul Aquabis din Bistrița s-a semnat contractul de finanțare CL 12, lotul 2, ”Extindere rețele de alimentare cu apă în comunele Căianu Mic, Târlișua, Zagra, sistem nou de alimentare cu apă în comuna Spermezeu, sistem de canalizare în comuna Căianu Mic”.

Prezent la eveniment, primarul Pauș Știr a ținut să aprofundeze subiectul deosebit de important pentru comunitatea din Căianu Mic.

”Investiția va cuprinde:
✅Comuna Căianu Mic 👇
👉 o stație de pompare apă potabilă în localitatea Ciceu-Poieni;
👉 extindere rețea de distribuție apă potabilă, în lungime de 22,37 km, în localitățile Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni;
👉 953 de gospodării ce vor fi branșate la rețeaua de apă potabilă;
👉 extindere rețea de canalizare, în lungime de 23,8 km în localitățile Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric;
👉 1.160 de gospodării ce vor fi racordate la rețeaua de canalizare;
👉 10 stații de pompare ape uzate.
🚰 Acest proiect de investiții, face parte din 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗹𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗔𝗽𝗮̆-𝗖𝗮𝗻𝗮𝗹, 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗮 𝗜𝗜 și este gestionat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Aquabis S.A., Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal și Primăria Comunei Căianu Mic!
🔛 Menționez faptul că, comuna Căianu Mic a beneficiat de investiții în infrastructura de utilități și în prima etapă a Master Planului de Apă-Canal, iar acest pachet de investiții ce vor fi realizate in cadrul etapei a II-a, vin în completarea investițiilor deja realizate, astfel, realizându-se în integralitate infrastructura de utilități în comuna noastră!
📍De asemenea, rețeaua de canalizare în localitatea Ciceu-Poieni, va fi realizată prin programul guvernamental “Anghel Salygni”, proiectul fiind depus la Ministerul Dezvoltării!
🙏 Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate binecuvântările și purtarea Sa de grijă!
🤗 Pentru realizarea acestor investiții, vreau să aduc mulțumiri, în mod special, domnului Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean BN, precum și domnilor Florin Moldovan-președinte A.D.I. Apă-Canal BN, Răzvan Grec-director A.D.I. Apă-Canal BN și Șandru Ion-director general al operatorului județean de apă-canal, Aquabis S.A.!
❤️ Prieteni dragi, mulțumesc tuturor pentru răbdarea de care ați dat dovadă și vreau să vă asigur pe fiecare că, administrația locală va face toate demersurile necesare din punct de vedere organizatoric pentru realizarea acestor investiții într-un termen cât mai scurt!”, a transmis primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"