Home » Primarul Romeo Florian va candida pentru un nou mandat în comuna Lechința

Primarul Romeo Florian va candida pentru un nou mandat în comuna Lechința

Publicat de Radu SÎRBU
539 Vizualizari

Anunțul a fost făcut, luni, de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în contextul desfășurării ședinței organizației PSD din comuna Lechința.

”Omul sfințește locul prin muncă, iar Lechința este comuna unde proiectele transformate-n fapte, fac comunitatea un exemplu de reușită. Echipa noastră și-a reales liderul, Romeo Florian. Un om hotărât, harnic, pe care te poți baza, iar cele peste 40 de proiecte realizate în ultimul timp, investiții de 25,5 milioane euro (119,8 milioane lei), spun totul despre calitatea sa profesională și umană. Îți sunt în continuare alături, Romeo, atât ca președinte al PSD Lechința, cât și în cursa pentru un nou mandat la primăria acestei comune. Meriți să câștigi, iar oamenii merită un astfel de primar pus pe fapte nu vorbe. Mult spor la muncă întregii echipe de la Lechința! Continuați munca, pentru oameni, pentru viitor, să demonstrăm împreună că se poate”, a transmis pe pagina sa de socializare președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"