Home » Primarul Sorin Avram: ”Până la sfârșitul acestei veri vom inaugura Centrul Medical din comuna Leșu”

Primarul Sorin Avram: ”Până la sfârșitul acestei veri vom inaugura Centrul Medical din comuna Leșu”

Publicat de Radu SÎRBU
543 Vizualizari

Un centru de sănătate la standarde europene este pe cale de a fi dat în folosință în comuna Leșu pe locul unde a funcționat vechea primărie din localitate. Investiția este realizată de adminsitrația comunei în cadrul unui proiect bazat pe fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții. După cum am discutat cu primarul Sorin Avram chiar pe șantierul noii construcții, investiția se ridică la 5,391 milioane de lei.

Lucrările sunt avansate și ele vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august 2023, cu intenția de inaugurare udeva la începutul lunii septembrie cu ocazia ediției din acest an a festivalului ”Rapsodia trișcașilor”. Scopul acestui demers este acela de a da în folosință un centru medical la standarde europene, cu multiple funcțiuni sanitare, care să asigure servicii de cea mai bună calitate pentru locuitorii comunei Leșu. Aici vor funcționa cabinetul medicului de familie, cel al stomatologului, o farmacie, precum și două cabinete pentru medici de alte specialități, inclusiv cu spații de analize și tratament”, ne-a declarat primarul Sorin Avram.

În momentul de față, comuna Leșu deține un dispensar sanitar care funcționează la parterul Primăriei, respectivele spații urmând a fi redistribuite în cadrul unui proiect de modernizare și eficientizare a sediului administrației locale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"